Όποιο πρόβλημα με παράσιτα σας απασχολεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Όλες οι υπηρεσίες μας για απεντόμωση, συνοδεύονται από λογικές τιμές και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.
Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την διασφάλιση της δημόσιας υγείας κινούμαστε με επαγγελματική οικολογική και κοινωνική συνείδηση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ – ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΑΡΙΔΩΝ

Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα, γίνεται σχολαστική επιθεώρηση των χώρων σας και εντοπίζονται οι εστίες των εντόμων.
Για την καταπολέμηση των κατσαρίδων γίνεται χρήση ενός τροφοελκυστικού τζελ όπου προσελκύονται, τρέφονται και εξολοθρεύονται.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνει και ψεκασμός εντομοκτόνου σε ορισμένα σημεία του σπιτιού χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία σας.
Μετά το πέρας της απεντόμωσης οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλεύσουν πως να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας της κατσαρίδες.
Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με την παρουσία γεωπόνου.
Τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και το Υπουργείο Γεωργίας.
Στις εφαρμογές για την απολύμανση τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον Άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν της επιφάνειες.
Μετά το πέρας των εφαρμογών σας χορηγούμε πιστοποιητικό με βάση την υγειονομική διάταξη του Υπουργείου Υγείας.
Οι εργασίες που πραγματοποιούμε στην απολύμανση γίνονται βάση προδιαγραφών του συστήματος H.A.C.C.P.

  • Μπαλκόνια
  • Μπάνιο
  • Κουζίνα
  • Αποθήκες
  • Παραθυρα-Σητες
  • Μπαλκονόπορτες

 

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.