Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον Οικολογικό καθαρισμό σε:
⦁ Στρώματα
⦁ Σαλόνια / Καναπέ
⦁ Μοκέτα / Χαλιά

Απομακρύνονται λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνα, όλα τα προϊόντα
καθαρισμού είναι πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα στην άμεση επαφή νηπίων
και βρεφών.

Τα στάδια του καθαρισμού:

  • Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτήρια,σκόνη,ακάρεα,περιττώματα,μύκητες και μικροοργανισμούς που υπάρχουν εντός του στρώματος. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται με ειδική σκούπα ισχυρής αναρρόφησης και ειδικών φίλτρων HEPA που συγκρατούν σε ποσοστό 99.9% όλο του μικροβιακού φορτίου.
  •  Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός, όπου αφορά το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη
    διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν
    δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας ,ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α
    Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της Βio-Productions(Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Bιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Τέλος ακολουθεί η απόσμηση που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

Αναβαθμίστε την ποιότητα διαμονής και φιλοξενίας των παιδιών σας εξασφαλίζοντας την
σωστή καθαριότητα και υγιεινή στις πιο προνομιακές τιμές!

Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η  Kaposservices σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!