Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον πλήρη Οικολογικό Βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας!
Απαλλαγείτε από λεκέδες που δημιουργήθηκαν από τρόφιμα όπως λάδι,καφές,αίμα που γίνονται εστία για αύξηση μικροοργανισμών!
Αναζωογονήστε τα χρώματα του σαλονιού σας και δώστε την λάμψη που τους αξίζει!
Εξαφανίστε μόνιμους λεκέδες,κιτρινίλες και ζωντανέψτε τα χρώματα στο σαλόνι σας χωρίς να αφήσουν κατάλοιπα σαπουνιού και απορρυπαντικού στο στέγνωμα τους.

Ο καθαρισμός του σαλονιού γίνεται με Οικολογικά προϊόντα της Αγγλικής εταιρείας Βio-Productions(Single-Pass) με τεχνολογία
Micro-splitting(Μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνοντας τους λεκέδες στο βάθος της ίνας χωρίς την χρήση χημικών!

Ο Οικολογικός Βιοκαθαρισμός πραγματοποιείται στον χώρο σας και αυτό που σας δίνει είναι μια απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινής!

 

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε καθαρισμό στρώματος,σαλονιού,αυτοκινήτου!

Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η Kaposservices σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!