Απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα υγιεινό και πεντακάθαρο στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια. Ο Οικολογικός Βιοκαθαρισμός στρωμάτων δεν είναι πολυτέλεια και πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα απομακρύνοντας όλο το μικροβιακό φορτίο τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό(στρωματόπανο) του! Μόνο έτσι θα έχουμε ένα υγιεινό αποτέλεσμα για εμάς και την οικογένεια μας!

Επίσης τυχόν λεκέδες από ιδρώτα,τρόφιμα,καφέ,λάδι,αίμα,ούρα γίνονται η αιτία για αύξηση των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες,δερματοπάθειες κ.α!

Η μέθοδος καθαρισμού γίνεται στο σπίτι σας και διαρκεί 30-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του στρώματος εξασφαλίζοντας τον καθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

  • Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτηρια, σκόνη,ακάρεα,περιττώματα,μύκητες και μικροοργανισμούς που υπάρχουν εντός του στρώματος.
    Η διαδικασία αυτή πραγματοποιειται με ειδικό μηχάνημα το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρωμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος,
  • Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός, όπου αφορά το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας ,ούρα, αίμα,μούχλα, εμετό χωρίς την χρήση χημικών. Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της αγγλικής εταιρείας Βio-Productions(Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Bιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Τέλος ακολουθεί η απόσμηση που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

 

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε καθαρισμό ,σαλονιού,αυτοκινήτου,χαλιού!

Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η  Kaposservices σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!