Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονίες

Απολύμανση, Απεντόμωση, Μυοκτονία με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο

Η Απολύμανση αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων. Στόχος της Απολύμανσης (Μικροβιοκτονία) είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα.

Με την Απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου. Η Απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο σε χώρους αυξημένης επισκεψιμότητας  όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, κ.α. όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, κ.α.

Η Απεντόμωση αναφέρεται στον έλεγχο, την απώθηση και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σκόρος, σφήκα), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα, εκατοντάποδα, σκορπιός, τερμίτες, σαράκι), από ένα χώρο.

Η Μυοκτονία αφορά την αντιμετώπιση τρωκτικών, ποντικιών και αρουραίων, που αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία  λόγω της μετάδοσης σοβαρών ασθενειών στον άνθρωπο. Τα τρωκτικά είναι “αποθήκες” πολλών ασθενειών και παρασίτων, όπως ψύλλοι, τσιμπούρια, ψείρες, πανώλη, τυφοειδή πυρετό, λεπτοσπείρωση, κλπ.

Όποιο πρόβλημα με παράσιτα σας απασχολεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Όλες οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται από λογικές τιμές και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς σκευάσματα και σύγχρονες, αποτελεσματικές μεθόδους, φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την διασφάλιση της δημόσιας υγείας κινούμαστε με επαγγελματική οικολογική και κοινωνική συνείδηση. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι από τα φάρμακα ή τον ψεκασμό, όταν αυτός γίνεται από πιστοποιημένο συνεργείο απολυμάνσεων και με τη χρήση φαρμάκων εγκεκριμένων, υγειονομικής σημασίας και όχι φυτοφάρμακα

Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με την παρουσία γεωπόνου. Τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και το Υπουργείο Γεωργίας. Στις εφαρμογές για την απολύμανση τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον Άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν της επιφάνειες. Μετά το πέρας των εφαρμογών σας χορηγούμε πιστοποιητικό με βάση την υγειονομική διάταξη του Υπουργείου Υγείας. Οι εργασίες που πραγματοποιούμε στην απολύμανση γίνονται βάση προδιαγραφών του συστήματος H.A.C.C.P.

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.