Βιοκαθαρισμός Παιδικών Σταθμών

Απομακρύνονται λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνα, όλα τα προϊόντα καθαρισμού είναι πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα στην άμεση επαφή νηπίων και βρεφών.

Τα στάδια του καθαρισμού:

  • Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτηρία, σκόνη, ακάρεα, περιττώματα, μύκητες και μικροοργανισμούς που υπάρχουν εντός του στρώματος. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος,
  • Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός αφορά το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας ,ούρα, αίμα,μούχλα, εμετό χωρίς την χρήση χημικών. Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της αγγλικής εταιρείας Βio-Productions(Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες
  • Τέλος ακολουθεί ο ψεκασμός του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας που προσφέρουν προστασία από όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες καθώς και την απόσμηση του από τις δυσάρεστες οσμές για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

Αναλαμβάνουμε τον Οικολογικό Βιοκαθαρισμό σε:

  • Στρώματα
  • Σαλόνια / Καναπέ
  • Μοκέτα / Χαλιά

Αναβαθμίστε την ποιότητα διαμονής και φιλοξενίας των παιδιών σας εξασφαλίζοντας την σωστή καθαριότητα και υγιεινή στις πιο προνομιακές τιμές!

Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η Kaposservices σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!