Καθαρισμοί Σκαφών Αναψυχής

Αναλαμβάνουμε τον εσωτερικό γενικό καθαρισμό των επιφανειών και των επίπλων του σκάφους σας καθώς και τον Bιoκαθαρισμό όλων των υφασμάτινων επιφανειών, της ταπετσαρίας, της μοκέτας, των στρωμάτων και των σαλονιών του με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας. Η διαδικασία καθαρισμού σε συνδυασμό με τα πιστοποιημένα υλικά αλλά και τα σύγχρονα μηχανήματα σας εξασφαλίζει τον καλύτερο Βιοκαθαρισμό, περιποίηση και προστασία του σκάφους σας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

  • Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός των υφασμάτινων επιφανειών όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτηρία, σκόνη, ακάρεα, περιττώματα, μύκητες και μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό τους. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα HEPA, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών.
  • Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός,που αφορά το πλύσιμο με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, μούχλα, εμετό χωρίς τη χρήση χημικών. Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της αγγλικής εταιρείας Bio-Productions (Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Τέλος ακολουθεί ο ψεκασμός των υφασμάτινων επιφανειών με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας που προσφέρουν προστασία από όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες καθώς και την απόσμησή τους από τις δυσάρεστες οσμές για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.