Καθαρισμός Καμινάδας – Τζακιού

Ο καθαρισμός του τζακιού είναι απαραίτητος για την ασφάλεια σας, έτσι ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο ανάφλεξης των υπολειμμάτων της καμινάδας αλλά και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του τζακιού. Είναι μία σημαντική εργασία που πρέπει να πραγματοποιείτε κάθε χρόνο.

Καθαρό τζάκι σημαίνει ότι εξασφαλίζουμε καλή λειτουργία στην καμινάδα σας, ώστε να μην προωθούνται στον αέρα ρύποι και μικροσωματίδια επικίνδυνα για την δική σας υγεία αλλά και των συνανθρώπων σας. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφετε ανεπιθύμητες μυρωδιές, μαύρισμα των τοίχων αλλά και πιθανή ανάφλεξη της καπνιάς που πιάνει στα τοιχώματα της καμινάδας.

Ο καθαρισμός της καμινάδας γίνεται χωρίς χημικά, με μηχανικές εύκαμπτες ντίζες και βούρτσες απο κατω προς τα πανω , ούτως ώστε να μην μένουν καθόλου υπολείμματα καπνού ή πίσσας στα τοιχώματα της. Η εστία σας σφραγίζεται αεροστεγώς με ειδικό νάιλον μέσω του οποίου εισέρχεται αναρροφητικό μηχάνημα, χωρίς να διαφεύγουν μικροσωματίδια στο χώρο σας.

Εξασφαλίζουμε καλή λειτουργία καύσης, μέγιστη θερμική ικανότητα και απόδοση του τζακιού σας και πρόληψη απο ανάφλεξη ή έκρηξη της καμινάδας με κίνδυνο να προξενηθούν ζημιές υψηλού κόστους για εσάς ή τους γείτονές σας. Μια καμινάδα τζακιού και ένα τζάκι σωστά κατασκευασμένο, λειτουργεί άψογα μόνο όταν πραγματοποιήσουμε σωστό καθαρισμό στην καμινάδα σας.

Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δίνει άριστα αποτελέσματα και η καμινάδα σας καθαρίζει σε όλο της το μήκος.

Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.