Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Το στρώμα του κρεβατιού μας είναι το σημείο που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας, κατά τη διάρκεια του ύπνου ή της ξεκούρασης μας, και είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρό για λόγους υγείας μιας και η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας!

Η μέθοδος καθαρισμού σε συνδυασμό με τα πιστοποιημένα υλικά αλλά και τα σύγχρονα μηχανήματα σας εξασφαλίζει τον καλύτερο βιοκαθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας!

Τα ακάρεα είναι αόρατοι μικροοργανισμοί που, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων κ.ά.

Απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα υγιεινό και πεντακάθαρο στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια. Ο Οικολογικός Βιοκαθαρισμός στρωμάτων δεν είναι πολυτέλεια και πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα απομακρύνοντας όλο το μικροβιακό φορτίο τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό (στρωματόπανο) του! Μόνο έτσι θα έχουμε ένα υγιεινό αποτέλεσμα για εμάς και την οικογένεια μας!

Επίσης τυχόν λεκέδες από ιδρώτα,τρόφιμα,καφέ,λάδι,αίμα,ούρα γίνονται η αιτία για αύξηση των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες,δερματοπάθειες κ.α! Η μέθοδος καθαρισμού γίνεται στο σπίτι σας και διαρκεί 30-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του στρώματος!

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

  • Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτηρία, σκόνη, ακάρεα, περιττώματα, μύκητες και μικροοργανισμούς από το εσωτερικό του. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα HEPA, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του.
  • Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός που αφορά το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, μούχλα, εμετό χωρίς τη χρήση χημικών. Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της αγγλικής εταιρείας Bio-Productions (Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Τέλος ακολουθεί ο ψεκασμός του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας που προσφέρουν προστασία από όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες καθώς και την απόσμησή του από τις δυσάρεστες οσμές για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση. Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε καθαρισμό, σαλονιού, αυτοκινήτου, χαλιού!

Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε καθαρισμό στρώματος, σαλονιού, αυτοκινήτου! Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η Kapos Services σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!