Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Χαλιού – Μοκέτας

Ο Βιοκαθαρισμός χαλιών-μοκετών δίνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας. Η μέθοδος καθαρισμού πραγματοποιείτε από έμπειρο προσωπικό με σεβασμό στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά άλλα και εξειδικευμένα σύγχρονα μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για την περιποίηση και προστασία των χαλιών σας! Αναζωογονήστε και ζωντανέψτε το χρώμα των χαλιών σας αφαιρώντας όλο το μικροβιακό φορτίο και παθογόνους μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό τους!

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των καθαριστικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί. Εφαρμόζονται προϊόντα της αγγλικής εταιρείας Bio-Productions φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή για βρέφη και παιδιά και ενήλικες!

Τα υλικά που εφαρμόζονται είναι δερματολογικά ελεγμένα και απόλυτα ασφαλή στην επαφή με τον άνθρωπο προσφέροντας προστασία από όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας! Η μέθοδος καθαρισμού συμβάλλει στην προστασία της υγείας της οικογένεια σας!

Ελάχιστος αριθμός 8 τ.μ.

Για περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.

Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις σε καθαρισμό στρώματος, σαλονιού, αυτοκινήτου! Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η Kapos Services σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!